Více pohledů

Odvrstvovací emulze-koncentrát 1:25-1l

1 350,00 Kč

Odvstvovací koncentrát (poměr 1:25), ze kterého lze pohodlně a levně smíchat mnoho litrů vysoce účinného odvrstvovače připraveného k použití k odstranění fotoemulze.


Takto namíchaný odvrstvovač spolehlivě odstraní z tkaniny všechny jednosložkové emulze, diazo fotoemulze a kapilární filmy.


Biologický odbouratelný.

Produkt Skladem

Detaily

Míchání:
Koncentrát se smíchá s čistou vodou v poměru: 1 díl koncentrátu na 20-25 dílů vody.

Příklad použití: 50 ml koncentrátu + 1 litr vody. Je třeba poznamenat, že vyšší dávkování nemusí nutně vést k lepšímu účinku odstraňovače, ale může mít dokonce opačný účinek. Výrobek by proto měl být smíchán v maximálním poměru 1:10.

Aplikace hotového odvrstvovače:
Nejprve je nutné ze síta odstranit všechny zbytky barvy. Tímto způsobem může odvrstvovač působit přímo na emulzi.  Odvrstvovač připravený k použití se poté aplikuje na obě strany síta pomocí rozprašovače. Po době působení 3-5 minut doporučujeme změkčenou emulzi uvolnit ze síta houbou. Poté je nutné síto opláchnout proudem prudké vody (v lepším případě vysokotlakým čističem). Při jeho použití dbejte na to, aby odvrstvovač na látce nezaschl. Nejpozději po doporučené době působení 3-5 minut by se měl ze síta opláchnout.

Recenze

Napište vlastní recenzi

Recenzujete: Odvrstvovací emulze-koncentrát 1:25-1l